Copyright BioMarker Ltd. © 2015.

Tisztelt Partnerünk!

Szeretettel köszöntjük honlapunkon.

A BioMarker Kft. 1996-ban alakult majd az elmúlt 15 év alatt jelentős változásokon ment keresztül. Cégünk aktívan vesz részt csúcsminőséget képviselő világcégek magyarországi szakmai és kereskedelmi képviseletében. Termék palettánkon található különböző diagnosztikai és kutatáshoz alkalmazott vegyszerek és klinikai valamint kutatásban használt műszerek, automaták. Cégünk fontosnak tartja, hogy az általunk forgalmazott termékek kiváló minősége mellé kimagasló szakmai segítség társuljon. Kiépítettünk egy jól működő szervízhálózatot és applikációs specialistáink folyamatosan segítenek az aktuális problémák megoldásában mind reagens mind műszer felhasználás szinten.

Leica logóA LEICA/NOVOCASTRA/VISIONBIOSYSTEMS fúziójával, 2008. február 1-től a BioMarker Kft. a teljes termék palettát képviseli kizárólagos joggal Magyarország területén. Ebből kifolyólag az eddigi fő területeink mellett, úgymint kutatás, klinikum, patológia, specializálódtunk a mikroszkópia irányába is. Ez a cégfúzió tette azt is lehetővé, hogy patológiai rutin automatákkal is rendelkezünk. Ez az eddigi immunfestő automaták mellett rutin festőt, beágyazó automatákat, mikrotómokat, kriosztátokat, ultramikrotómokat és újabb képanalizáló rendszereket foglal magában. A rengeteg új műszerrel cégünk termékpalettája az egyik legszélesebbel büszkélkedhet az országban. Az APPLIED IMAGING és a GENETIX cégek képviseletét ez idáig is cégünk látta el. A két cég összeolvadása után újabb műszerek forgalmazását vállaltuk magunkra mind például a “liquid handling” vagy mint a “colony picking” applikációk ellátására. Mindezen cégek termékei a LEICA MICROSYSTEMS cég portfóliójában kerülnek forgalomba.

Qiagen logóA QIAGEN cég folyamatos bővülésével a megszokott Qiagen termékek mellett mind az ARTUS mind pedig a DIGENE kiteket forgalmazzuk. Ezen cégek világelsők a nukleinsav, plazmid tisztításban és PCR illetve valós idejű PCR technikákban, az ehhez tartozó reagens és műszerezettség teljes lefedésével. A CORBETT cég felvásárlásával pipettázó, nukleinsav izoláló robotok és a HRM analízisben élenjáró real-time készülékek kerültek a termékek közé. A Qiagen piroszekvenálója alkalmas gyors szekvencia elemzésre, epigenetikai (metilációs) vizsgálatokra, mikrobiális detektálásra. Az SA Biosciences, mint Qiagen cég, biokémiai útvonal- és szignalizációs PCR array-ekkel rendelkezik.

Kreatech logó

A BioMarker Kft. az elmúlt évben több fontos változáson ment keresztül. Az egyik ilyen terület a Fluoreszcens In situ Hibridizáció melyre sikerült a KREATECH céggel visszatérjünk, hogy kamatoztathassuk a közel egy évtized alatt megszerzett tapasztalatunkat mind a klinikai hematopatológiában mind pedig a citogenetikában.

 

ENZO Lifesciences

Primer és szekunder antitest panelünk drasztikusan szélesedett a Novocastra, VECTOR mellett az AXXORA/ALEXIS/ENZO, savókkal is. Kérjük, ha kutatási illetve rutin diagnosztikus antitestekre van szüksége, kérje kollégáink segítségét.

 

Cégünk széles termékpalettával rendelkezik az alábbi területeken:

 

  • Klinikai diagnosztika
  • Pathológia (reagensek és automatizáció)
  • Immunhisztokémia (antitestek, detektálók, szubsztrátok, automaták)
  • Molekuláris biológia (reagensek, automaták)
  • Mikroszkópia, képanalízis (élettudományok és anyagtudományok/ipar)
  • PCR, Q-PCR és RT-PCR alkalmazások
  • Proteomika
  • Tömegspektrometria (kitek és lemezek)

 

 

További sikeres együttműködésünk reményében!

Üdvözlettel:

BioMarker Kft.

Hits: 9569