Copyright BioMarker Ltd. © 2015.

Vector logó

Vectastain ImmPRESS
peroxidáz reagensek


Az ImmPRESS™ polimeres riporter enzim festő rendszer alapja egy új technika, amellyel az enzimeket polimerhez lehet kötni, majd a polimeren keresztül azok antitestekhez köthetők. Az új enzim-mikropolimeres megközelítéssel elkerülhetőek a hosszú dextrán láncok vagy egyéb makropolimerek által okozott probléma (sztérikus elfedés). Az egyedülálló mikropolimerhez kötött és ott nagy sűrűségben található nagy aktivitású enzim összekapcsolása a másodlagos antitesthez olyan reagenst hoz létre, amely egyedülálló hozzáférést biztosít a target antigénhez. Az eredmény egyedülálló érzékenység és jelerősség.

Az ImmPRESS™ reagensek további jellemzője a rendkívül alacsony háttérfestődés. A nagyméretű vázmolekulák elkerülése jobb diffúziót eredményez az antigénhez és minimalizálja a nem specifikus festődést. A reagensek ultratisztaságú affinitás-tisztított másodlagos antitestből és az ahhoz mikropolimeren keresztül kapcsolt nagy aktivitású enzimből állnak. az ImmPRESS™ reagensek nem tartalmaznak biotint vagy avidint.

A reagensek előre higított formában kerülnek kiszerelésre. Felhasználásukhoz nincs szükség titrálásra vagy keverésre. A felhasználásra kész reagensek és az egyszerűbb protokoll rövidíti a módszer időigényét és csökkenti a hiba lehetőségét is.

A festési módszer a következő ábrán látható:

ImmPRESS protokoll

A blokkoló lépés (higított normál ló szérummal) után a metszeteket a primer antitesttel inkubáljuk. Rövid mosás után a megfelelő ImmPRESS™ reagenst a metszetre kell cseppenteni, mel után 30 perces inkubálás következik. Egy rövid öblítés után a metszetek előhívhatók a megfelelő peroxidáz szubsztráttal (többféle szubsztát érhető el).

Töbszörös jelölés lehetősége

Az ImmPRESS™ reagensek két antigén lokalizálására is alkalmas ugyanazon metszeten még ugyanabból a szervezetből származó antitestekkel is. A többszörös festés lényegében két egymás utáni (egyszeres) festés. A különbség csak annyi, hogy az előhívás két különböző (színű) szubsztráttal történik és a két festés között van még egy blokkolás normál ló szérummal.

Vector ImmPRESS™ reagensek:

  • 2.5% Normal Horse Serum
  • ImmPRESS Anti-Goat Ig (peroxidase) Kit
  • ImmPRESS Anti-Mouse Ig (peroxidase) Kit
  • ImmPRESS Anti-Rabbit Ig (peroxidase) Kit
  • ImmPRESS Universal Antibody (anti-mouse Ig/anti-rabbit Ig, peroxidase) Kit

További (angol nyelvű) információ....


 

Hits: 2640