• Nobel díj Stefan Hell részére a szuperfelbontású mikroszkóp (STED) kifejlesztésében végzett munkájáért
  • Csak a pöttyös az igazi?! Az új DVM6 megtalálja!
  • Minden, ami az RNS kutatáshoz szükséges
  • Csak egy sejt szükséges, DNS/RNS könyvtár egy sejtből
Copyright BioMarker Ltd. © 1996-2017.

Tisztelt Partnerünk!

Szeretettel köszöntjük honlapunkon.

A BioMarker Kft. 1996-ban alakult majd az elmúlt évek alatt jelentős változásokon ment keresztül. Cégünk aktívan vesz részt csúcsminőséget képviselő világcégek magyarországi szakmai és kereskedelmi képviseletében. Termékpalettánkon találhatók különböző diagnosztikai és kutatáshoz alkalmazott vegyszerek és klinikai valamint kutatásban használt műszerek, automaták. Cégünk fontosnak tartja, hogy az általunk forgalmazott termékek kiváló minősége mellé kimagasló szakmai segítség társuljon. Kiépítettünk egy jól működő szervízhálózatot és applikációs specialistáink folyamatosan segítenek az aktuális problémák megoldásában mind reagens mind műszer felhasználás szinten.

Leica logóA LEICA/NOVOCASTRA/VISIONBIOSYSTEMS fúziójával, 2008. február 1-től a BioMarker Kft. a teljes termék palettát (operációs mikroszkópok kivételével) képviseli kizárólagos joggal Magyarország területén. Ebből kifolyólag az eddigi fő területeink mellett, úgymint kutatás, klinikum, patológia, specializálódtunk a mikroszkópia irányába is. Ez a cégfúzió tette azt is lehetővé, hogy patológiai rutin automatákkal is rendelkezünk. Ez az eddigi immunfestő automaták mellett rutin festőt, beágyazó automatákat, mikrotómokat, kriosztátokat, ultramikrotómokat és újabb képanalizáló rendszereket foglal magában. A rengeteg új műszerrel cégünk termékpalettája az egyik legszélesebbel büszkélkedhet az országban. Az APPLIED IMAGING  képviseletét korábban is cégünk látta el. A két cég összeolvadása után újabb műszerek forgalmazását vállaltuk magunkra. Mindezen cégek termékei a LEICA MICROSYSTEMS-BIOSYSTEMS cég portfóliójában kerülnek forgalomba. A Fluoreszcens In situ Hibridizáció (FISH) próbák és reagensek terén a KREATECH Repeat-Free FISH technológiája szintén a Leica Biosystems portfóliójába került, ezzel kamatoztathatjuk a közel egy évtized alatt megszerzett tapasztalatunkat mind a klinikai hematopatológiában mind pedig a citogenetikában.

Qiagen logóA QIAGEN cég folyamatos bővülésével a megszokott Qiagen termékek mellett mind az ARTUS mind pedig a DIGENE kiteket is forgalmazzuk. Ezen cégek világelsők a nukleinsav, plazmid tisztításban és PCR illetve valós idejű PCR technikákban, az ehhez tartozó reagens és műszerezettség teljes lefedésével. A CORBETT cég felvásárlásával pipettázó, nukleinsav izoláló robotok és a HRM analízisben élenjáró real-time készülékek kerültek a termékek közé. A Qiagen piroszekvenálója alkalmas gyors szekvencia elemzésre, epigenetikai (metilációs) vizsgálatokra, mikrobiális detektálásra. Az SA Biosciences, mint Qiagen cég, biokémiai útvonal- és szignalizációs PCR array-ekkel rendelkezik. A szekvencia adatok feldolgozásához Bioinformatikai eszközök is rendelkezésre állnak, mint a CLCBio szoftverei, mely QIAGEN cégként működik. Jelentős az NGS adatok felhasználásához az Ingenuity Variant Analysis és Pathway Analysis tudásbázis alapú alkalmazás.

 

Primer és szekunder antitest panelünk drasztikusan szélesedett a Novocastra, VECTOR mellett az AXXORA/ALEXIS/ENZO, CAYMAN, CALBIOTECH savókkal is. Kérjük, ha kutatási illetve rutin diagnosztikus antitestekre van szüksége, kérje kollégáink segítségét.

 

Cégünk széles termékpalettával rendelkezik az alábbi területeken:

  • Klinikai diagnosztika
  • Pathológia (reagensek és automatizáció)
  • Immunhisztokémia (antitestek, detektálók, szubsztrátok, automaták)
  • Molekuláris biológia (reagensek, automaták)
  • Mikroszkópia, képanalízis (élettudományok és anyagtudományok/ipar)
  • PCR, Q-PCR és RT-PCR alkalmazások
  • Egyéb, kutatásban használt speciális vegyszerek, reagensek

Cégük, tevékenységét az ISO követelményeinek figyelembevételével végzi:

 ISO tanúsítvány

ISO tanúsítvány

 

További sikeres együttműködésünk reményében!

Üdvözlettel:

BioMarker Kft.

Széchenyi 2020KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS A
NEMZETI KUTATÁSI, FEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS ALAP TÁMOGATÁSÁT
BIOMARKER KFT.
Sejtkultúra médium című európai szabadalom érvényesítéséhez
kapcsolódó költségek finanszírozása
A TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:
4,5 MILLIÓ FORINT