Copyright BioMarker Ltd. © 1996-2017.

Minőségpolitikánk

 

A BioMarker Kft ipari, gyógyászati és kutatási termékek (gépek, berendezések, reagensek) forgalmazása tevékenységeiből adódóan szoros szakmai és üzleti kapcsolatban áll partnereivel.

Felelősségünk tudatában célunk, hogy kizárólag megbízható, magas minőségi színvonalú termékeket forgalmazzunk, illetve kapcsolódó szolgáltatást nyújtsunk, maradéktalanul kielégítve így partnereink igényeit.

A szolgáltatás számunkra azt jelenti, hogy a vonatkozó szakmai, jogszabályi és egyéb (pl. szabvány) követelményeken, valamint a partnerek által megfogalmazott igényeken túlmenően, az igények mögött rejlő (látens) elvárásokat is igyekszünk kielégíteni, amely egyben társaságunk eredményességének záloga is.

Stratégiai eszközrendszerünk egyik fontos eleme jelen minőségpolitika, amely biztosítékot nyújt a tőlünk elvárt megbízhatóság és magas minőségi színvonal elérésére, megtartására.

Tudatában vagyunk annak, hogy a mind magasabb igényeknek csak egy folyamatosan fejlődő vállalkozás képes megfelelni, így kizárólag alkalmazkodóképességünk segíthet megtartani és bővíteni partnereink körét.

Tevékenységünk során:

  1. mindent megteszünk azért, hogy partnereink igényeit maradéktalanul kielégítsük, hosszú távú elégedettségük elnyeréséhez folyamatosan figyeljük és elemezzük igényeik változását, a piaci és szakmai tendenciákat, valamint szolgáltatásainkat - a minél magasabb minőségi színvonal érdekében - folyamatosan fejlesztjük;szolgáltatásaink magas szakmai színvonalát folyamatos képzésekkel biztosítjuk;
  2. az általunk vállalt kötelezettségeket maradéktalanul betartjuk;
  3. minőség iránti elkötelezettségünket folyamatosan erősítjük;
  4. szolgáltatásainkra vonatkozóan, tudatosan alkalmazzuk a minőségjavítás legújabb módszereit.

Elfogadott minőségpolitikánknak megfelelően, társaságunk elkötelezi magát e szemlélet kialakítására, bevezetésére és fenntartására.

Ennek érdekében magas színvonalú, hatékony és ellenőrzött, az MSZ EN ISO 9001:2009 (EN ISO 9001:2008) szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtetünk, amely szavatolja Partnereink megelégedettségét és bizalmát, elősegítve ezzel vállalkozásunk tartós fennmaradását.

Gödöllő, 2011. január 12.

Széchenyi 2020KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS A
NEMZETI KUTATÁSI, FEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS ALAP TÁMOGATÁSÁT
BIOMARKER KFT.
Sejtkultúra médium című európai szabadalom érvényesítéséhez
kapcsolódó költségek finanszírozása
A TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:
4,5 MILLIÓ FORINT