Biomarker Kft. telephely fejlesztése: új telephely létesítése

Sajtóközlemény

A Biomarker Kft. 2018 folyamán a Nemzetgazdasági Minisztérium „Mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” című projekt keretében 100 millió Ft támogatást nyert egy új telephely létesítésére.

A projekt során a Gödöllői Ipari Parkban található ingatlanon egy új üzemcsarnok került felépítésre, amelyben vállalkozásunk a tudományos rákdiagnosztikai technológia fejlesztéséből származó, a személyre szabott rákterápiában használható automata gyártókapacitás kiépítését tervezi, ezenfelül kialakításra került egy új irodarész és a bemutatóterem  A gyártósor telepítése lehetővé teszi cégünk gyorsabb ütemű fejlődését, a jelen beszállítóinktól való anyagi függetlenedést és a foglalkoztatottság emelését.. A beruházás 2021 májusában lezárult, az új üzemcsarnok a vállalkozást mind méretében, mind minőségében versenyképesebbé teszi a jelenlegi kapacitásokhoz képest.

Az új 1335 négyzetméteres üzemcsarnok révén növekvő összkapacitással párhuzamosan növekszik a vállalkozásunk termelékenysége. A felépített csarnok mindenben megfelel az európai üzemi követelményeknek és modern, korszerű feltételeket munkakörülményeket teremt a munkatársaink részére.

A pályázat:
„Mikro-, kis és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén”

A projekt adatai:
• Kedvezményezett neve: BioMarker Kft.
• Projekt címe: BIOMARKER KFT. ÚJ TELEPHELY LÉTESÍTÉSE
• Szerződött támogatás összege: 100.000.000 Ft
• Projekt (tervezett) befejezési dátuma: 2021. 05. 31.
• Projekt azonosító száma: PM_KKVTELEP_2018/59

Köszönjük a Magyarország Kormánya és a Pénzügyminisztérium támogatását!
BIOMARKER KFT.