VectaPlex Antitest-eltávolító Kit

„Varázslat” a kutatásban
Tapasztalja meg a lehetőségek szivárványát!
  • Kényelem: A VectaPlex Antitest-eltávolító Kit kényelmes, használatra kész/Ready-to-use reagenseket tartalmaz. Ez a zökkenőmentes megközelítés szükségtelenné teszi az összetett protokollokat és értékes időt és erőforrásokat takarít meg.
  • A szövetek integritása: A VectaPlex készítményt formalinnal rögzített paraffinba ágyazott szövetmetszetekre alkalmazhatóak, biztosítva azok integritását. A reagensek hatékonyan távolítják el az antitesteket a szövetmetszetekről szobahőmérsékleten, így nincs szükség mikrohullámú sütőre vagy kuktára, magas hőmérsékletű inkubációra. A VectaPlex még az olyan érzékeny szövetekre is alkalmas, mint a tüdő, a bőr és az emlő, garantálva a minőségi és a kompromisszumok nélküli ismételt használatot.
  • Hatékonyság: A VectaPlex készletben található reagensek elősegítik az antitestek hatékony eltávolítását, minimálisra csökkentve a festődés interferenciáját és fokozva a jel specificitását. A kutatók mindössze 25 perc alatt előkészíthetik a szövetmetszeteket az újabb festésre. Az antitestek teljes eltávolítása valamennyi jelölési kör minden egyes lépésében megbízható és reprodukálható eredményeket produkál.
  • Továbbfejlesztett multiplexelés: A szöveti integritás és a hatékony antitest-eltávolítás kombinációja lehetővé teszi a festés megismétlését anélkül, hogy ez veszélyeztetné a minta minősőgét. A VectaPlex akár 6 festési kör kivitelezését teszi lehetővé úgy, hogy a felhasználók maximalizálják a multiplexelési kísérletekben rejlő lehetőségeket, egyazon mintán belül számos célpontot tudjanak vizsgálni, és mélyebbre merüljenek a biológiai folyamatokba.
  • Rugalmasság: A VectaPlex kompatibilis mind az immunfluoreszcens, mind pedig a tiramid jelerősítő munkafolyamatokkal, így példátlan sokoldalúságot kínál.

Bővebben: https://vectorlabs.com/products/vectaplex

Hat egér primer antitesttel festett gyomormetszet CD20 (piros), CD34 (sárga), DES (ciánkék), AE1/AE3 (bíbor), CD3 (szürke), VIM (zöld), DyLight™ 488 ló anti-egér IgG-vel detektálva és VECTASHIELD® PLUS DAPI-val fedve.