Szeretettel köszöntjük honlapunkon

A BioMarker Kft. több mint 20 évvel ezelőtt, 1996-ban alakult és azóta folyamatos fejlődésen ment keresztül. Cégünk aktívan vesz részt csúcsminőséget képviselő világcégek magyarországi szakmai és kereskedelmi képviseletében. Termékpalettánkon megtalálhatók diagnosztikai és kutatási vegyszerek, kisebb műszerek úgy mint világ színvonalú high-tech nagykapacitású automaták. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott termékek kiváló minősége mellé kimagasló szakmai segítség társuljon. Kiépítettünk egy jól működő szervízhálózatot és applikációs specialistáink termékigazgatóinkkal együtt folyamatosan segítenek felhasználóink aktuális problémáinak megoldásában.

A LEICA/ NOVOCASTRA/ VISIONBIOSYSTEMS cégek fúziójával, 2008. február 1-től a BioMarker Kft. a három cég terméket forgalmazza hazánk területén. Eddigi főbb területeink mellett, úgymint kutatás, klinikum, patológia, specializálódtunk a mikroszkópikus világ megismerésének az irányába is.
Ez a cégfúzió tette azt is lehetővé, hogy napjainkban a legszélesebb spektrumú patológiai rutin automatákkal rendelkezünk, mely lehetővé teszi számunkra komplett kórházak vagy kutatóintézetek felszerelését. Az korábbi immunfestő automaták mellett rutin festő-fedő, beágyazó automatákat, mikrotómokat, kriosztátokat, ultramikrotómokat és képanalizáló rendszereket is forgalmazunk.

 

A Fluoreszcens In situ Hibridizáció (FISH) próbák és reagensek terén a KREATECH Repeat-Free FISH technológiája a Leica Biosystems portfóliójának része, ezzel kamatoztathatjuk a közel egy évtized alatt megszerzett tapasztalatunkat mind a klinikai hematopatológiában mind pedig a citogenetikában.

 

A QIAGEN cég folyamatos bővülésével a megszokott Qiagen termékek mellé bekerültek az ARTUS és a DIGENE kitek. A Qiagen a molekuláris biológia megszületésének a legelején elsőként fejlesztette ki a világon az első plazmidtisztító kitet. Folyamatosan bővült termék portfóliójuk különböző nukleinsav izoláló kitjeikkel. Sokrétű megoldást kínálunk PCR illetve valós idejű PCR technikákban, az ehhez tartozó reagens és műszerezettség teljes lefedésével. A CORBETT cég felvásárlásával pipettázó, nukleinsav izoláló robotok és a HRM analízisben élenjáró real-time készülékek széles spektrumát tudjuk ajánlani a hozzájuk tartozó reagensekkel és CE IVD jelölt diagnosztikai kitjeikkel. A Qiagen úttörő volt a piroszekvenálás területén is, mely alkalmas gyors szekvencia elemzésre, epigenetikai (metilációs) vizsgálatokra, mikrobiális detektálásra. Az SA Bioscience megvásárlását követően, biokémiai útvonal- és szignáltranszdukciós PCR array-ekkel rendelkezünk. A szekvencia adatok feldolgozásához a CLCBio szoftverei adnak tökéletes megoldást. A diagnosztikába ma már joggal magának utat törő NGS technológiához a tavalyi év folyamán megjelen a QIAGEN GeneReader uj generációs szekvenáló platform rendszere. Az első olyan új generációs szekvenáló automata, mely teljesen integrált és minden lépésében előre optimalizált, standard megoldást jelent a rutin orvosi diagnosztikában. Az eddig problémát okozó bioinformatika hiánya komoly problémát jelentett a technikai minden napi felhasználásakor, mivel a mérhetetlen nagyságú és mennyiségű szekvencia adat klinikai relevanciájának megállapítása sok gondot okozott e technika felhasználóinak. Erre megoldást a QIAGEN, az Ingenuity Variant Analysis és Pathway Analysis tudásbázis alapú alkalmazást használja megoldásként.​ A mutációk nagy részét ezen heti szinten frissített világszintű tudásbázisba helyezi minden beteg adatát és keresi meg a valaha publikált hasonló esetek terápiára tett válaszát. Ezzel direkt segítséget nyújt a klinikus döntésében. A liquid biopsziák feldolgozása jelenleg a legfejlettebb módon történik a piacon.

Anatómiák, patológiai és állategészségügyi laborok kutatási vegyszer, diagnosztikai kit és automatizálásában élenjáróan széles termékeinkkel tudunk felhasználóinknak komplett megoldásokat szolgálni. Primer és szekunder antitest panelünk drasztikusan szélesedett a Novocastra, VECTOR mellett az AXXORA/ALEXIS/ENZO, CAYMAN savókkal is.

Számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb, azért dolgozunk, hogy munkánkkal segítséget nyútsunk az Ön minden napi munkájában. 

Honlapunk terméklistája nem teljes, ezért kérjük, ha kutatási illetve diagnosztikai területen bárminemű segítsége van szüksége, vagy érdekli egy-egy új általunk forgalmazott methodika, keressen meg bennünket, hogy segíthessünk.