Copyright BioMarker Ltd. © 1996-2017.

 A Leica Bond™ rendszer


Teljesen integrált IHC és ISH rendszer (immunhisztokémia és in situ hibridizáció)

Áttekintés

Használatával növelhető a termelékenység, mindig konzisztens, kiváló minőségű eredményt kapunk - a teljesen integrált Bond rendszer teljes megoldás IHC és ISH esetén. A Bond reagenseket az automatizálást és LIS integrációt együtt fejlesztették, tervezték, azok tökéletes együttműködése valósul meg a rendszerben.

Főbb jellemzők

  • A munkafolyamatok optimalizálása, a Lean Hisztológia™ eredményeként folyamatos mintafeldolgozás és automatizálás valósulhat meg
  • Előkészítés a Bond felhasználásra kész antitestekkel lehetséges (nem kell keverés, titrálás vagy higítás)
  • Az antitestek hatékonyabb alkalmazása a Bond nagyérzékenységű Compact Polymer™ detektáló rendszerrel
  • A Novocastra™ anttestek használatával szélesebb repertoár valósítható meg
  • Az ismétlések minimalizálhatók, első festésre is kiváló eredmény várható a Covertile™ (fedőlemez) festési rendszerben
  • A LIS rendszerhez teljesen integrálható
  • Egyre több ISH próba érhető el

Részletes ismertetés

Bond tálcaA Bond rendszer teljesen automatizálja az immunhisztokémiai (IHC) és in situ hibridizációs (ISH) festéseket. Minden rendszer egy (vezérlő) számítógépből áll, amelyhez akár öt darab festő modul is köthető. A készülék dedikált Bond reagensekkel dolgozik. Minden festőmodul 30 lemez festésére alkalmas három darab tálcán, melyek egymástól függetlenül indíthatók. A dedikált Bond reagensekbe beletartoznak a felhasználásra kész, kihigított (RTU = ready-to-use) antitestek, a Compact Polymer™ detektáló kit és egy sor kiegészítő puffer (mosópuffer, antigén higító, feltáró és depraffináló).

A Bond rendszer ideális minden olyan laboratóriumnak, ahol a Lean és six szigma hisztológiát implementálják. A termelékenység növelhető a teljes automatizálással és LIS integrációval, valamint a készre higított antitestek alkalmazásával. Mindezekkel megszüntethető a manuális lépés, konzisztensebb eredmények kaphatók és csökken a hiba lehetősége. A független tálcák alkalmazásával a mintákat akkor lehet futtatni, amikor arra szükség van, nem pedig akkor, amikor a gépet meg tudjuk teljesen tölteni. A konzisztens minőség hez az Bond reagenseket házon belül gyártják. A Bond reagensek kifejlesztése a festőautomatával közösen történt, így biztosítható, a gép és reagensek összhangja, aminek az eredménye a kiváló minőségű festés.

Az egyedi Covertile (fedőlemez) rendszernek köszönhetően a szövet kiszáradása és a metszet "leúszása" a festés során már a múlté. A fedőlemez ideális körülményeket teremt a szöveti festéshez, optimalizálja az antitestek felhasználását, kiváló minőségű IHC és ISH festést eredményez, emelett kevéssé terheli meg a szövetet, az nem "úszik" le a folyamat során.


Széchenyi 2020KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS A
NEMZETI KUTATÁSI, FEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS ALAP TÁMOGATÁSÁT
BIOMARKER KFT.
Sejtkultúra médium című európai szabadalom érvényesítéséhez
kapcsolódó költségek finanszírozása
A TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:
4,5 MILLIÓ FORINT